51 77 17 04

Tæppefagmand

Vores faguddannede konsulenter rådgiver og hjælper dig gerne til det rette valg af gulvbelægning, uanset om du mangler inspiration eller gerne vil vide mere om type- og farvevalg. Ved du allerede hvilken gulvløsning du ønsker, står vi om tæppefagmand klar til at føre den ud i livet. Vi hjælper med alt fra levering til montering af den nye gulvbelægning, og tager gerne den gamle gulvbelægning med os år vi går.

Vi er tæppefagmænd

Tæppe køb er en af Københavns ældste gulvbelægningsforretninger, og vi har siden 1962 leveret tæpper og anden gulvbelægning til vores kunder i hele Storkøbenhavn. Gennem årene har vi fulgt en rivende udvikling, hvor vi er gået fra at være en ren tæppeforretning til at være et større firma med både erhvervsafdeling, butiksdel og tæppebus. Vi er stolte over at kunne kalde os tæppefagmænd, og derfor går vi aldrig på kompromis med kundetilfredshed, for vi mener, at tilfredse og glade kunder er den bedste forretning.

Dit ønske, vores målsætning

Det er vores klare målsætning at hjælpe dig til den gulvbelægning, du drømmer om. Derfor har vi et stort udvalg af bl.a. gulvtæpper, trægulve, væg til væg. kelimtæpper og vinyl. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 51 77 17 04.

Ønsker du at se tæpperne i dit eget hjem, kommer vores tæppebus gerne ud til dig såfremt du er bosat i Ballerup, København, Roskilde eller Nordsjælland. Sammen med en konsulent kan du se tæpperne i din egen bolig og træffe et sikkert valg. Som tæppefagmænd er vores største opgave, at hjælpe dig til et gulv, der matcher din boligs indretning.