Tæppeforhandler i Ballerup, København, Nordsjælland

Services

Altid klar til at hjælpe

Hos tæppe køb bestræber vi på at give alle vores kunder den bedst tænkelige betjening, når du skal have hjælp til at købe ny gulvbelægning eller gardiner. Gennem årene har vi hjulpet mange med gode råd og vejledning, samt givet inspiration når idéerne har manglet. Vi ved, at din tid er vigtig. Derfor sætter vi en dyd i at levere god service, når du skal have hjælp til at vælge nye gulve -tæpper og gardiner. 

For både at spare din tid og blive sikker i din beslutning, tilbyder vi uforbindende besøg af vores tæppebus/servicevogn, vi kører i hele stor København og omegn.

Alle ugens dage fra kl. 8.00 til 20.00 efter aftale.

At få lagt et tæppe er en 3-trins proces:

 

TRIN 1

Vælg det rigtige tæppe

Kom ud i forretning og se vort store udvalg og få hjælp af en kyndig konsulent, eller ring og bestil en tæppebus – så kommer vi til dig, og viser alle mulighederne i dit eget hjem.

TRIN 2

Vi hjælper med opmåling

Vi laver en opmåling af det eller de lokaler, hvor du skal have lagt den nye gulvbelægning. Vi benytter professionelt laserudstyr, der sikrer et præcist resultat.

TRIN 3

Hurtig og effektiv montering

Sammen finder vi tidspunktet for levering og montering af din nye gulvbelægning. Vi sikrer, at vores professionelle monterer får belægningen til at ligge, som den skal. Til den aftalte tid.

Telefontider

Telefonen er åben alle dage året rundt fra klokken 8.00 - 20.00

Ring på 51 77 17 04


Åbningstider

Mandag-Fredag 10.00 - 17.30
Lørdag-Søndag efter aftale


Tilmeld nyhedsbrev

* Påkrævet